Hlavní obsah
Článek

Měla na sobě nános líčidel z oslav padesátin divadla Ypsilon, přesto je až zázrak, jak rok před šedesátkou skvěle vypadá! Nestárnoucí Jaroslava Kretschmerová (68) si odskočila z domovské scény na setkání s herci z muzikálu Mamma Mia!, v němž bude hrát, a způsobila nemalý rozruch. Jí a jejího smíchu bylo všude plno. Super.cz s ní natočil reportáž, v níž zavzpomínala i na natáčení trilogie Slunce, seno… .

Dřív se na sebe v televizi nemohla dívat, to se ale časem změnilo. „Před lety jsem to nesledovala. Čím jsem ale starší, s dojetím se na to ráda podívám, jak to před těmi třiceti lety bylo roztomilé. Je to úžasná věc, že Zdeněk Troška vymyslel takovou normální komedii, z které se stal takový hit. Nikdo z nás to nečekal. Točili jsme normální letní veselohru,“ vzpomínala Jaroslava Kretschmerová v restauraci s příhodným názvem Továrna na iluze podle názvu známých filmových ateliérů z třicátých let.

Filmový Evik si v muzikálu Mamma Mia! střihne roli chudé milovnice života Rosie. „Vždycky je lepší být zdravý a bohatý. Ona je spisovatelka. Její knihy budou mít úspěch. Až vydá skvělou kuchařku, pak si koupí jachtu i s tím milionářem,“ směje se.

„Už abych začala korepetovat. Celý život zpívám opery a operetky, ale tohle je určitý specifický žánr, tady to musí být víc popově. Takže na tom musím začít pracovat,“ dodala oblíbená herečka, kterou diváci mohou vidět na divadle v Ypsilonce a také v Kalichu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám