Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) ukázala, že není jen cudnou nejkrásnější ženou světa, ale také to umí pořádně roztočit. Ačkoli se o Taťáně mluví jako o "mrtvé lady", ona po boku svého přítele Lana Carlsona pořádně roztála a neskutečně jí to sekne!

Taťána s přítelem nemohli chybět na charitativním koncertě světově uznávaného hudebníka z Bosny Gorana Bregoviče. Ten na festival do Karlových varů přijel na osobní pozvání Kuchařové a výtěžek z koncertu poputuje na její nadaci Krása pomoci.

Kuchařová ve VIP sekci zasedla se svým partnerem. Po pár panácích hruškovice už se od sebe nehnuli ani na krok. Táňa vypadala nádherně. Oblékla si modrý norkový kožich od své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, ležérní tričko a skvěle padnoucí modré džíny, které zvýraznily její sportem vypracovaný zadeček. Není divu, že na ní její partner Lane mohl oči nechat. Jeden polibek střídal druhý a bylo vidět, že tihle dva to spolu myslí opravdu vážně a jsou stále velmi zamilovaní.

"Vlastně bez sebe nemůžeme vůbec být. I když to úředně tak není, v podstatě spolu žijeme jako manželé. Jediné, co nás občas rozdělí je moje modelingové cestování. Jsme velice šťastní a věřím, že to tak zůstane," řekla Super.cz Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám