Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klára Melíšková je především divadelní herečkou, v poslední době jste ji ovšem mohli zahlédnout také na televizních obrazovkách. Zahrála si v seriálu Čtvrtá hvězda. Nevybavuje se vám koho? Jen si vzpomeňte na Libušku, dámu v paruce, která dělala společnost opuštěným hotelovým hostům...

Ve Čtvrté hvězdě se objevili téměř výlučně členové Dejvického divadla a ani Melíšková není výjimkou, i ona patří k jeho ansámblu.

Její nový filmový projekt se však s Dejvicemi nepojí, je jím snímek Alice Nellis Andělé všedního dne, kde si zahrála mladou vdovu Ester. „Moje postava je co do rozsahu nemalá, po většinu času jsem měla scény s Bolkem Polívkou (její učitel v autoškole, pozn.), nemusela jsem se svlékat a film režírovala Alice Nellis,“ uvedla ve stručnosti důvody, které ji vedly k přijetí filmové nabídky.

Hlavních úloh se ve filmu, jenž vznikl na motivy stejnojmenné novely Michala Viewegha, zhostili Marián Labuda, Vojtěch Dyk, Eliška Křenková, Zuzana Bydžovská, již zmínění Bolek Polívka a Klára Melíšková, Václav Neužil a Vladimír Javorský.

Reklama

Další články

Načítám