Hlavní obsah
Článek

Kdekoho to možná mohlo překvapit, že roli donchuána Jana Saudka, fotografa českého, dostal v soukromí tak plachý herec Karel Roden (61). Podle informací z natáčení se ale vždy po klapce změnil k nepoznání a byl z něj rázem charismatický lamač dívčích srdcí. Do „chlípných pracek“ se mu dostane i tahle krásná holčina v roli nevěsty.

Ta k této práci přišla kuriózně – pomohl jí k tomu článek na Super.cz, psali jsme o ní pak ale i jindy. „Začali si mě všímat lidé a díky vám jsem získala i tuhle nabídku. S panem Rodenem se točilo bezvadně. Podle scénáře nás, dvě dívky, fotil coby nevěstu a ženicha, nejdřív oblečené, pak i nahé a měl mě při tom svádět. Ve filmu víc není, ale vím, že se o opravdovém panu Saudkovi říká, že snad žádnou modelku nenechal na pokoji,“ směje se Markéta Galuszková.

Film Fotograf aneb: Dámy, radím vám ke klidu…!, který má premiéru hned po Novém roce, slibuje vskutku nevšední podívanou plnou pro obyčejného člověka podivných věcí. Však také sám Jan Saudek říká, že prožil „krásný život, sem tam byla nějaká ta kapavka…“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám