Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě loni vystavovala své jednadevadesátileté tělo na nudapláži, a když ji nutili koupat se v plavkách, odmítla to. Kdo je ten nezmar? O tom, že Luba Skořepová netrpí stydlivostí, jsme psali nedávno v reportáži z oslavy jejích narozenin. Teď ale na povrch vylezly další skutečnosti. Tahle krásná herecká dáma prostě oblečení na sebe bere s odporem!

Luba byla celý život zvyklá chodit na nudapláž. Ještě loni v Třeboni se opalovala a koupala u rybníka Svět tak, jak ji pánbůh stvořil, a nebýt letošních zdravotních komplikací, ani tentokrát nevynechá. Otázku, zda se nestydí, nechápe. „Proč bych se styděla? Koukla jsem se do zrcadla a říkám si: ‚Dobrý!‘ Pak se ptám známých a ti mi říkají totéž. Vypadám dobře, nemám se za co stydět,“ tvrdí razantně.

V třeboňských lázních a také ve wellnessu v hotelu v Hluboké nad Vltavou, kde slavila 91. narozky, ale procedury bez plavek absolvovat nešlo, což brala dost nelibě. „Vždyť je to normální tělo, každý nějaké máme. Stydět se můžu za to, jak se chovám, ne za to, jak vypadám. Všichni máme dvě nohy a ruce. Ale plavky mít nechci, tak jsem si místo nich koupila elastické spodní prádlo,“ směje se.

Lidé z hotelu, kde pobíhala mezi masážemi a vířivkou či bazénem, nestačili valit oči. Nebýt toho, že herečku někdo vždy zakryl županem nebo při natáčení poprosil, aby se oblékla, chodila by pořád na Evu. Že jsou v místnosti nějací muži, třeba z televizního štábu, vůbec neřeší. Svlékne se před nimi bez mrknutí oka a klidně se baví dál.

„Vždyť já se na nudaplážích lidem i podepisuju a povídám si s nimi. Snad se kvůli tomu nebudu oblékat. Chudáci ti, co se berou moc vážně,“ kroutí hlavou odvážná dáma, která věk neřeší a její fanoušci ji za to na sociální síti vychvalují do nebes.

A co vy, také rádi chodíte na Adama/ na Evu? :-)
Ano a rád/a, a klidně venku
11,5 %
V soukromí ano
48,3 %
Ani doma, ani nikde jinde
40,2 %
Celkem hlasovalo 8306 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám