Hlavní obsah
Článek

V posledních dnech se se Simonou Krainovou (51) zatočil svět. Kromě práce modelky, ředitelky modelingové soutěže Czechoslovak Topmodel a role matky kráska v těchto dnech věnuje veškerou svou energii natáčení filmu Vybíjená, který vzniká na motivy knihy Michaela Viewegha.

„Rozhodla jsem se nespat a jedu to naplno," posteskla si Krainová, která do toho všeho nepolevuje a pracuje i na svém zevnějšku: „Snažím se navíc ještě ráno cvičit. Naštěstí mám doma pás a saunu, což mi hrozně ušetřilo čas a nemusím jezdit do posilovny."

Natáčení filmu, které se odehrává mimo Prahu, zabírá Krainové spoustu času. Modelka, která si zahrála ve filmech Kamarád do deště 2 nebo v komediích Byl jednou jeden polda, je ale z nové herecké příležitosti nadšená. „Moc se mi to líbí a toho se bojím, protože když má člověk dobrej pocit, tak to většinou dopadne špatně," smála se Simona. „Jsem jako malé děcko. Dali mi novou hračku a ta mě moc baví. I když jsem před kamerou před mnoha lety stála, tak jsem z toho nadšená a beru to zodpovědně," říká.

„Nikdy člověk nemá záruku, jak to dopadne, ale pracují na tom profíci. Hrozně se mi líbí i příběh, který je o mezilidských vztazích, o krásných a ošklivých lidech," říká Simona a jedním dechem dodává, že by ve filmu klidně hrála i zadarmo. „Pokud to nedopadne úplným průšvihem, tak si dovedu představit, že bych si občas něco zahrála i v budoucnu. V modelingu přijímám zakázky, které jsou zajímavé hlavně finančně, ale tohle bych klidně dělala i zadarmo. Hrozně mě to dobíjí energií."

Reklama

Další články

Načítám