Hlavní obsah
Článek

Jak ušetřit tisíce korun při zařizování domácnosti? Máme pro vás žhavý tip. Vyzkoušejte podzimní Nábytkobraní, pořádané on-line prodejnou MT-nábytek.cz. Tisíce kusů kvalitního nábytku a bytových doplňků tam teď pořídíte zlevněné až o 44 %, což není vůbec málo. Má to ale jeden háček. Slavnosti slev trvají už jen do konce září, takže tahle příležitost bude brzy minulostí. Byla by škoda ji promeškat.

Tak tomu se říká terno! Vybavit moderně celou ložnici a ušetřit přitom 5 tisícovek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K největším lákadlům zářijového Nábytkobraní patří ložnicový nábytek Rebeka v pohledné světlé kombinaci barev. Moderní sestava do menší ložnice zaujme chytrými úložnými prostory ve velké šatní skříni, komodě i posteli. Před skříní navíc kdykoliv pohodlně upravíte svůj zevnějšek. Přejete si menší, nebo větší ložnou plochu postele? Vyberte si. Pevnost a dlouhodobou životnost nábytku zaručuje prvotřídní lamino i precizní řemeslné zpracování. A to nejlepší nakonec: ložnice je v září za super cenu!

Absolutní pohodlí, dokonalé tvary. Přesto vás luxus pro 3. tisíciletí nemusí stát majlant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také si říkáte, jak jsou všechny povedené věci hrozně drahé? Ne vždycky. Při pohledu na atraktivní manželskou postel Jocelina 2 může vaše peněženka zůstat v klidu. Dvoulůžko tvoří bytelná konstrukce potažená pevnou ekokůží, jejíž barvu si sami zvolíte. Pod roštem se ukrývá velký úložný prostor, buď s pružinovým, nebo pístovým otevíráním. Na výběr máte z 3 rozměrů ložné plochy, takže vám postel padne na míru jako ulitá. A s nosností 120 kg na každé lůžko zvládne i pořádného chlapa. Značka ideál.

Poznejte nepoznané. Svítící nábytek promění váš obývák na krajinu kouzelných přání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vydejte se do nových dimenzí bydlení s přitažlivou obývací stěnou Jessie. Uhrane vás čistými liniemi, vysokým leskem odolného povrchu v bílé nebo černé barvě i LED podsvětlením vitrín. Překvapí množstvím úložných a výstavních prostor a místem na tu největší TV obrazovku. Skvělou předností moderní stěny je sestavení jednotlivých kusů podle vlastní chuti. Můžete se tak co půl roku chlubit novým obývákem a přitom mít stále stejný nábytek. Suma sumárum, za cenu pod 8 tisíc korun je to výborná volba.

Věříte tomu, že kdo šetří, má za 3? Věřte. Třeba s touhle skříní ušetříte nejmíň za 4

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak vzniklo slovní spojení "chytrý nákup"? Vzorem mu byla moderní šatní skříň Eunice. Šetří vaše nervy: Díky důmyslnému vnitřnímu uspořádání polic a šatní tyče máte všechny oděvy na jednom místě. Šetří místo v pokoji: Posuvné dveře s kvalitními pojezdy nepotřebují při otvírání žádný další prostor, pohyb je plynulý a tichý. Šetří váš čas: Skříň z kvalitního lamina má dlouhodobou životnost a minimální nároky na údržbu povrchu. Šetří vaše peníze: Do konce září ji koupíte v akci s výraznou slevou.

Jezte v klidu, radí odborníci na výživu. Nejlépe u prostorného jídelního setu, radíme my

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo chce zdravě jíst, musí mít u stolu dostatek místa. Velkorysý prostor celé rodině nabízí jídelní set Fridrich, vyrobený z poctivého bukového masivu. Pouze rozkládací deska stolu s rozměry 150×80 centimetrů je z kvalitního lamina. To proto, že jeho povrch vyčistíte mnohem snadněji než dřevo. Polstrování židle s výběrem potahu z látky nebo ekokůže vám poskytne dostatečné pohodlí i při delším sezení. A díky bohatému výběru moření i barev a vzorů potahů si jídelnu navolíte přesně podle představ.

Další články

Načítám