Hlavní obsah
Článek

Mají prý k sobě blízko duševně, a vůbec v žádném případě fyzicky, ale je u něj častěji než paní Bára, se kterou měl Josef Rychtář opravdu něco mít. Bývalá přítelkyně Zdeňka Macury (49) Vlaďka Šuleková se po vymetání pochybných říčanských večírků na čas vrátila ke své původní profesi modelky. Líbí se vám?

Plzeňská rodačka, jejíž přízeň během jediného večera přeskočila z jednoho osudového muže Ivety Bartošové na druhého, se k Macurovi před časem dostala s historkou, že dřív byla slavná modelka v Itálii, pak ji ale prý brutálně týrali.

Proto se dala dohromady s největším antityranem v této zemi, společně bojovali proti Josefu Rychtáři (65), a nakonec s posledním jmenovaným žena, která rozhodně není žádný putovní pohár, tvoří přátelskou dvojici. A proč vůbec fotky vznikly? Vlaďka nabízí pozoruhodné vysvětlení.

„Symbolem motorky je rychlost a síla. Mně fakt hlava nebrala, jak rychle na mě udělal podraz Martucci, když vydal prohlášení, že se mnou už nespolupracuje. Než jsem jela na zámek, věděl, že se stýkám s Josefem Rychtářem, takže kdyby mu to vadilo, i když projekt pro týrané ženy s panem Rychtářem nemá nic společného, měl mi to dát vědět dopředu, nikam bych nejezdila. Místo toho to řešil přes bulvár. Šlo mu asi o zviditelnění a ne o projekt,“ říká sama Šuleková. Zajímavé…

Reklama

Další články

Načítám