Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když začal Michael Douglas (79) před více než 15 lety randit s krásnou Catherine Zetou-Jones (54), málokdo věřil tomu, že dnes společně oslaví své 45. a 70. narozeniny. Nechybělo ovšem příliš k tomu, aby svá jubilea prožili odděleně.

Oscaroví herci tvoří oficiální pár od listopadu roku 2000, kdy po rok a půl dlouhé známosti vstoupili do manželství. Tehdy už byli rodiči tříměsíčního Dylana, k němuž si o tři roky později pořídili dceru Carys. Partneři, jež od sebe dělí 25 let, tvořili spokojenou rodinku, ale loni se začaly objevovat informace o nevyhnutelném rozvodu.

Douglas a Zeta-Jones spolu dočasně přestali žít jako manželé, ale vzájemné odloučení jejich vztah nakonec zachránilo. Po partnerské krizi, jíž předcházel hercův boj s rakovinou, herecká dvojice opět našla stejnou řeč a dospěla k závěru, že si dá druhou šanci. Důkazem toho jsou společné fotky, na nichž se Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones opět objevují jako fungující pár.

V galerii uvidíte, jak se kráska z muzikálu Chicago a nestárnoucí fešák z filmů Wall Street a Válka Roseových za 15 společných let proměnili.

Reklama

Další články

Načítám