Hlavní obsah
Článek

Na kontě má dvě oscarové nominace a bezpočet rolí v úspěšných filmech, ale přesto v Hollywoodu patři k vzácným výjimkám, které příliš nestojí o pozornost. Herec Jeremy Renner se oženil se svou snoubenkou Sonni Pacheco, aniž si toho kdokoliv kromě jeho nejbližších všiml.

Představitel lukostřelce Hawkeyeho z diváckého hitu Avengers už má se svou manželkou dvouletou dceru Avu Berlin, již modelka porodila loni v březnu. Svatba tak pro něj byla spíše formální záležitostí, na níž nechtěl být rušen novináři. K tomu, že je ženatý, se tak přiznal až ve chvíli, kdy už bylo dávno po obřadu.

„Chtěl jsem chránit své soukromí, svou ženu a rodinu. Nechci, aby jí moje kariéra znepříjemňovala život. Soukromí je pro mě velmi důležité, snažím se zabránit tomu, aby se Sonni vedle mě cítila nepříjemně,“ řekl herec, který byl nominován na Oscara za výkon ve filmech Smrt čeká všude a Město.

Diváci jej však znají spíše ze snímků Mission: Impossible - Ghost Protocol či Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic. V příštím roce se Renner jako Hawkeye objeví společně s Robertem Downeyem Jr. (Iron Man), Chrisem Hemsworthem (Thor) a Chrisem Evansem (Captain America) v pokračování Avengers s podtitulem Age of Ultron.

Reklama

Další články

Načítám