Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Janečková, kterou si diváci pamatují ze seriálu Ošklivka Katka, v seriálu Svatby v Benátkách nejen zkrásněla, ale i otěhotněla. Aspoň tedy její postava doktorky Míši Krátké, jež se vdávala za ornitologa Šimona Hybše v devátém měsíci těhotenství. Toho shodou okolností hraje její životní partner, herec Radim Jíra. Seriálová svatba se samozřejmě neobešla bez komplikací.

Do obřadní síně nevěsta přijde ve chvíli, kdy už má kontrakce. Jako profesionálka, která odrodila spoustu dětí, věří, že to zvládne. Jenže nezvládne. Ještě štěstí, že za svědka jí jde kolega, primář gynekologie, který jí sňatek odsvědčí a vzápětí jí pomůže porodit její dítě. A tak si červenobílí svatebčané připíjí nejen na novomanžele, ale rovnou i na jejich potomka.

Kateřina si prý „svatbu nanečisto“ i tak užila. „Já jsem v rodině bohužel prozradila, že budu točit svatbu. Kdybych to neřekla, mohli jsme si tu udělat svatební fotku a poslat ji rodině i kamarádům, jako že jsme se vzali. My jsme spolu totiž už hodně dlouho a na svatbu se nás pořád někdo ptá. Škoda, že u toho rodím, mohli jsme se vzít nanečisto,“ vtipkovala Kateřina.

„Z téhle seriálové dvojice jsem já ten, kdo si přeje svatbu, takže do ní svou partnerku trochu nutím. Vlastně ji uženu, většinou to bývá obráceně a ženy uhánějí muže, ale hraju tady ornitologa, který je citlivý a hodně si potrpí na rodinu,“ říká Radim Jíra.

U této netypické svatby samozřejmě nemohli chybět jak záchranáři, kteří si v následné scéně i zahráli, tak také odborný poradce. „Ptali jsme se pana porodníka a on říkal, že taková situace, kdy nevěsta porodí během obřadu, vůbec není přitažená za vlasy, naopak je poměrně reálná a klidně se může stát,“ uzavřela se smíchem Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám