Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Kynychová (56) neúnavně přesvědčuje národ o tom, že dobře vypadat znamená také věnovat se pohybu. Známá cvičitelka přichází s dalším DVD, pomocí kterého hlásá, že je možné si udržet postavu snů pouze dvaceti minutami cvičení denně.

Jako kmotry si vybrala celou řadu známých osobností. Kromě Kateřiny Herčíkové, Gábiny Gunčíkové, Kristiny Kloubkové, Gabriely Filippi nebo třeba Kristýny Janáčkové dorazila například i Miluška Bittnerová. Vzhledem ke svým velmi ženským tělesným proporcím se pozvaná Miluška Bittnerová nestala jednou z kmoter, ale odpovědně se zhostila role moderátorky.

Dlužno dodat, že Miluška je velmi dobrá v odvádění pozornosti od rizikových partií právě dekoltem. A nebylo tomu jinak ani na křtu. Coby moderátorka akce se Miluška Bittnerová díky hlubokému dekoltu stala snem všech přítomných pánů, a odvést pozornost jí nepomohl ani doprovod finalistek soutěže Miss Junior, kterou pořádá.

Ne všem mužům ale způsobovala česká Marilyn na křtu jen potěšení. O Mirkovi Šimůnkovi ne úplně ohleduplně prohlásila, že za poslední dobu malinko přibral. Známý exhibicionista proto poté odmítal ukázat své svaly před ostatními.

Reklama

Další články

Načítám