Hlavní obsah
Článek

Herečka a kostýmní výtvarnice Simona Chytrová (52) na křtu nového DVD k filmu Bony a klid 2, který režíroval její manžel Vít Olmer, zavzpomínala na časy, kdy se závodně věnovala sportovní gymnastice, a drobný trapas byl na světě.

Simona po slavnostním aktu „vystřihla“ skvělou hvězdu, ta se však, jak je na záběrech patrné, poněkud vymkla běžným normám a herečka přítomným fotografům ukázala, jaké nosí nejraději kalhotky.

Temperamentní herečce by jen málokdo hádal, že už dávno překročila padesátku. Na svůj věk vypadá pořád skvěle, a jak je vidno, je pro každou srandu. Po slavnostním křtu se Vít Olmer svěřil, že třetí pokračování filmu Bony a klid už zřejmě nenatočí.

„Všechno je o penězích. Mám sice několik námětů, mezi nimi možná i třetí díl filmu, ale nevidím to optimisticky. Spíše si myslím, že k němu nedojde. Získat sponzory a finance je čím dál těžší. Ne, nestěžuji si, jen hovořím o realitě, ovšem ve filmařském řemesle platí ono známé: Nikdy neříkej nikdy. A co je teď, nemusí být třeba za měsíc nebo rok, proto si raději plány a nápady nechám pro sebe,“ nechal si otevřená vrátka Olmer.

Reklama

Další články

Načítám