Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kuchařský experimentátor Ladislav Hruška (46) z Televizních novin, kterého půlka národa miluje, ta druhá zase nad jeho hokusy pokusy nad sporákem či mikrovlnkou kroutí nevěřícně hlavou, aspiruje na rekord! Od pondělí se totiž prodává diváky dlouho očekávaná kuchařka s recepty a nedočkavci vzali knihkupectví takovým útokem, že by mu skoro i autorka Harryho Pottera záviděla. „Se mnou nikdo nestíhá mluvit, pořád jsem v terénu, ale už má být prakticky vyprodáno a rychle se dodělává dotisk,“ řekl Super.cz Hruška. Za tři dny podle našich informací prošlo přes kasy obchodů třicet tisíc výtisků.

Pro představu: některé knížky se vydávají v tisícovém nákladu, těch úspěšných jde na pulty prodejen pětinásobek, a jen pár šťastlivců se může pochlubit tím, že by prodali víc jak deset tisíc kusů jedné knihy. A už skoro vůbec nikdo, jestli vůbec, nemůže tvrdit, že by prodával tempem deset tisíc za den. O tom se nezdá Michalu Vieweghovi, ani kuchařům Babicovi s Pohlreichem.

„Mám z toho strašnou radost, co na to víc říct,“ tetelí se Láďa. Snad se těm, kdo se mu doteď vysmívali, nezkřiví vzteky obličej…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám