Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se člověk rozhodne přestat kouřit, musí se většinou smířit s tím, že jeho váha půjde rapidně nahoru. Jakmile se zřekl tohoto ošklivého zlozvyku Marek Ztracený (39), tak se toto časté pravidlo neprojevilo, ba naopak.

„Všichni mě varovali, že když přestanu kouřit, tak přiberu, a já jsem z neznámého důvodu naopak zhubnul deset kilo," kroutí hlavou Marek, který hubnul postupně a nenápadně v průběhu asi roku a půl.

Ztracený se nyní hýbe o něco víc než dříve, ale rozhodně ani v minulosti to nebyl žádný pecivál. „Vždycky jsem cvičil. Jednu dobu jsem chtěl být opravdu obrovskej. Pak jsem ale zjistil, že není nic hezkýho na tom být jen hora svalů. Začal jsem se hýbat jinak a začal jsem třeba běhat. V létě jsem to hodně vypotil na pódiích," říká Marek.

Interpret písní Ztrácím, Sex s ex či aktuálního hitu Povolání syn nedržel žádné diety, a dokonce ani výrazně neměnil životní styl, přesto je o deset kilo lehčí. „Asi za to tak trošku může i můj syn, poslední rok a půl za ním neustále pobíhám. Udržuje mě hodně v pohybu," říká Marek, který úbytek na váze připisuje na vrub svému tříletému synovi Marečkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám