Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyprodává koncertní haly, fanynkám se během jeho zpěvu podlamují kolena, ale když přijde na věc, tak každý večer Marek Ztracený (39) uléhá ve svém lůžku sám. Po rozchodu s bývalou partnerkou Marcelou je populární zpěvák single.

„Z dlouhodobého hlediska nemám ve vztahu co nabídnout. Je to díky způsobu života, který žiju, a taky s ohledem na syna, o kterého se starám. Jsem smířený s tím, že mě každá nebude chtít, a na druhou stanu nemůžu čekat, že někdo bude schopný nabídnout nějaký kvalitní vztah na oplátku," říká nezadaný Objev roku 2008 z Českého slavíka.

„Bez vážného vztahu mi to vyhovuje. Naopak si užívám plodné umělecké období, které zažívám asi podruhé v životě. Jsem spokojený,“ řekl nám Marek během seznámení s dalším ročníkem projektu Pinktober, jenž podporuje boj proti rakovině prsu, v rámci kterého 3. října vystoupí v pražském Hard Rock Cafe. „Chtěl bych podotknout, že teď nemám komu kontrolovat prsa," smál se na akci a při té příležitosti si vyzkoušel vyšetření na silikonovém modelu poprsí.

Reklama

Další články

Načítám