Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tvrzení Josefa Rychtáře (65), který se chlubil, že má přesvědčivé důkazy o tom, že bývalý manžel Ivety Bartošové (†48) Jiří Pomeje (†54) zpěvačku okradl o 750 tisíc korun, a navíc jí naboural auto a peníze z prodeje si nechal, dostává další vážné trhliny. Super.cz mluvil s mužem, který sice Pomejeho nemůže ani cítit, ale ochotně mu u soudu dosvědčí, že prý Rychtář lže!

Triumfem proti Pomejemu měl být údajný svědek krádeže kufru Artur Štaidl, jeho táta Ladislav se už ale nechal slyšet, že ten určitě nic takového potvrzovat nebude. A herec (teď myslíme Pomejeho) se hned spojil s právníkem Josefem Lžičařem. „Dáváme dohromady podklady, příští týden podáme žalobu na ochranu osobnosti. A zvažujeme i trestní oznámení pro pomluvu,“ tvrdí.

Na jméno ochotně Rychtářovy informace vyvrátil Ivetin bývalý roadmanažer Martin Wolf (48), který s ní intenzivně spolupracoval během manželství s Pomejem a také po jeho ukončení.

„Pan Rychtář nemluví pravdu. Jirku nemusím, ale tohle mu klidně odsvědčím. Autem Iveta jezdila i po rozvodu s Pomejem. A jiné tam nebylo! Když už s ním Iveta nebyla, jeli jsme na jedno vystoupení a na dálnici přestalo fungovat. Nechali jsme ho proto v nedalekém bazaru. Co s vrakem bylo dál, nevím, brzy jsem u Ivety ze zdravotních důvodů musel skončit,“ vybavuje si.

„Co se týče toho kufru, Iveta dostala od kamaráda (a nebyl to pan Pásek) milión, to je fakt, jenže s Jirkou se nikdy přímo kvůli němu nehádala. Sama mu dávala peníze, aby platil různé věci. A sem tam ho obvinila, že jí něco sebral, když mu našla v kalhotách nějakou hotovost, pak se to ale vždy vysvětlilo, protože zkrátka zapomínala. Iveta často lidi z podobných věcí obviňovala, souviselo to s jejím stavem a psychikou. Divím se panu Rychtářovi, že, když ji sám dobře poznal, takovým věcem věří a prezentuje je jako pravdu,“ dodal Wolf. Konstrukce Josefa Rychtáře se tak rozpadá jako domeček z karet…

Reklama

Další články

Načítám