Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Kdo si počká, ten se dočká. Tohle přísloví platí určitě na zpěvačku Moniku Absolonovou (47), která déle než rok a půl žila single život a s žádostivostí v očích navštěvovala jednu kartářku za druhou se zvídavou otázkou, kdy už konečně potká toho pravého.

Teď je představitelka muzikálových hrdinek čerstvě zamilovaná a o své nové lásce, hokejistovi Tomáši Hornovi (33), kterého se dařilo několik měsíců před médii tutlat, poprvé promluvila.

„S Tomášem spolu chodíme už několik měsíců. Jediné, co vám mohu říct, je, že jsem opravdu šťastná. Zažívám okamžiky, o kterých jsem si ještě před půl rokem myslela, že už třeba nikdy nemusí přijít. To, že jsme se s Tomášem potkali, beru jako velký dar,“ vyznala se Super.cz okatá zpěvačka s tím, že si Tomáše oblíbila i její rodina.

Jediný menší háček viděla zprvu zamilovaná popová diva ve vzdálenosti, neb se švarný jinoch hokejkou na ledě ohání až ve slovenské Žilině. I tohle ale nakonec vyřešil osud.

„Já prostě věřím na znamení. Ještě před tím, než jsme se s Tomášem potkali, jsem kývla na obnovenou premiéru mé milované Funny Girl v Ostravě. A chvilkama jsem si říkala, že tam na konci republiky budu možná úplně ztracená. Teď vím, že nebudu. Z Ostravy do Žiliny je to kousek,“ uzavřela vyprávění Monika, která se s novou energií po prázdninách brzy vrhne na jeviště coby Antoinetta - královna Francie.

Líbí se vám Monika Absolonová a Tomáš Horna jako pár?
Ano, sluší jim to spolu
92,5 %
Ne, mohla si najít staršího
7,5 %
Celkem hlasovalo 9889 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám