Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když o víkendu došlo k nečekanému setkání Josefa Rychtáře (65) a jeho exmanželky Dariny Nové (66), začali oba dva mluvit o záhadné dohodě. Ta teď spatřila světlo světa a vypadá hodně zvláštně. Josef Rychtář po bývalé manželce, které už přitom rok zanášel v Uhříněvsi, před dvěma lety požadoval přísahu, že si domů nepřivede žádného amanta. To samé slíbil i on. Jak se poslední dobou ukazuje, nemluví pravdu, když tvrdí, že dohodu dodržel.

„Já, Josef Rychtář, se zavazuji touto listinou, že do uvedené nemovitosti a to ani na pozemek související s touto nemovitostí nepřivedu žádnou cizí ženu čí přítelkyni,“ stojí v lejstru, které získal Šíp. Rychtář si vyhrazuje jedinou výjimku: totiž že omluveny jsou ty ženské návštěvy, které budou klientkami firmy.

„Toto prohlášení pozbude platnosti tehdy, kdyby naopak má bývalá žena do této nemovitosti či na pozemek přivedla jakéhokoliv muže či přítele,“ navrhoval své ženě na papíře, který podepsal a podstrčil jí ho. Podle všeho ta ale dohodu nepřijala, nic nepodepsala, přesto ji prý na rozdíl od exmanžela dodržovala.

Na pravidelných alkoholických dýcháncích na zahradě domu se teď střídají minimálně tři ženy: Macurova ex Vlaďka Šuleková, bývalá prostitutka Jana Podlešáková nebo údajná milenka Rychtáře Bára.

Vdovec také slíbil, že vytvoří své bývalé choti podmínky, aby se doma cítila bezpečně. Vzhledem k tomu, že se doma zamyká ze strachu z něj, asi ani tenhle bod nedodržel.

Reklama

Další články

Načítám