Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už déle než rok se šušká o tom, že zpěvák Daniel Landa (55) nemá úplně ideální vztahy se svou manželkou Miriam. Jestli vůbec nějaká krize mezi nimi probíhala, zdá se, že už je zažehnaná. „Spekulace nechám spekulantům. Moje rodina je v pořádku, i já jsem v pohodě,“ řekl Super.cz se smíchem.

Daniel v posledních měsících pořád cestuje. A to tak hojně, že už skoro začíná uvažovat o tom, že snad napíše cestopisy. „Byl jsem všude možně. V Anglii, pak se ženou a dětmi jsme byli čtrnáct dní na Sicílii. Pořád jsem někde byl. I na kurzech. Doplňuju si vzdělání kvůli koučingu (pomáhá po psychické stránce sportovcům – pozn. red.). Příští rok totiž kurzy otevřeme veřejnosti, a tak se na to připravuji. A jezdit ven budu dál,“ plánuje Daniel.

Ten se po nějakém čase vrací na koncertní pódia. V listopadu ho čeká koncertní šňůra Žito Tour. Že by snad za tu dobu, co se věnoval sebezdokonalování, přišel o fanoušky, si nemyslí. Ani skandál s kohoutem na Českém slavíku před dvěma lety mu prý neuškodil.

„Žita jsem si měl lépe připravit. Ale je to jedno. Chtěl jsem udělat skandál a upozornit na nějakou novou dimenzi. Nikdy není nic ideálního, ale lidé mají co sledovat, o čem se bavit v hospodách, účel to splnilo. Teď je zpátky Daniel Landa. Dál frčí s rolí Žita, ten se postupně ztrácí, až se postupně vytratí. Mělo by to skončit celovečerním filmem, kde se vše vysvětlí. Rok před Žitem jsem fanoušky upozornil na to, že teď se bude dít něco divného a těm, kteří to tak nesledovali, to v následujících měsících a letech začne dávat smysl,“ říká.

Už nyní se připravuje na obří koncert v příštím roce, na němž může být odhadem přes sto tisíc lidí, takže by hravě překonal i dosud rekordní Kabáty. „S tím, jak se prodávají lístky teď na podzim, jsme spokojení, takže už přemýšlíme o tom, že na velkém koncertu příští rok bude obrovský symfonický orchestr a další věci, aby to bylo tak megalomanské, jak bych si přál,“ uzavřel Daniel Landa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám