Hlavní obsah
Článek

Když Jake Golding vážil 146 kilogramů, holky se o něj zrovna nepraly, a tak spoléhal na internetovou seznamku, kde by našel někoho do páru. Virtuální láska z něj udělala úplně jiného člověka.

Jake se dal během brouzdání na internetu do řeči s Carlisou z New Yorku a spoléhal na to, že to má z britského Leicesteru trochu z ruky. Jejich psaní ovšem postupem času přerostlo ve vážnou známost a vzájemné setkání bylo nevyhnutelné.

Obézní mladík pochopil, že nadváhou svou vyvolenou neohromí, a tak se pustil do radikální diety. Za osm měsíců, během nichž budoval vztah po internetu, zhubl neuvěřitelných 50 kilogramů a Carlisu přivítal s podstatně lepší figurou. Mezinárodní setkání obstálo na jedničku a vylepšený Brit věří, že si jednou svou vysněnou Američanku, kvůli níž prošel neuvěřitelnou proměnou, vezme za ženu.

Jediným trápením Jakea je povislá kůže, která je památkou na jeho tučné období. Třiadvacetiletý mladík by se jí rád zbavil, ale operace stojí kolem 200 tisíc korun, což není v jeho finančních možnostech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám