Hlavní obsah
Článek

V primáckém seriálu Cesty domů vídáme Henrietu Hornáčkovou nejčastěji v džínách nebo v uniformě záchranářky. Tentokrát se ale představila jako modelka!

Henrieta hraje paličatou Lucii, dceru primářky Blanky (Jana Janěková), jejímž otcem je – jak se ukázalo hned v prvním díle nové řady – docent Bernát, tedy Alois Švehlík. Lucie je akční mladá žena, záchranářka, která se často dostává do adrenalinových situací. V televizi ji proto nejčastěji vídáme v džínách a košili nebo tričku, případně v uniformě záchranářky. Když si ji ale vzali do parády vizážistka a stylista, kteří ji nalíčili, učesali a oblékli pro sérii luxusních fotografií, ani sama Henrieta se málem nepoznala.

„Lucie v Cestách domů je má první velká seriálová role a toto focení bylo první velké focení se vším komfortem. Myslela jsem, že za hodinku budu hotová, nakonec jsem v ateliéru strávila hodiny čtyři, což mi ale nevadilo, protože jsem si focení s Jiřím Hurtem opravdu užívala,“ prozradila herečka, na které se vizážistka Hanka Jurová i stylista Martin Gruntorád pořádně vyřádili.

„Stylista mi vybral zvláštní kousky, které bych si já sama nikdy nekoupila. A nejen proto, že byly poměrně drahé. V životě bych si na sebe například nevzala zlaté kalhoty se zeleným trikem. Ale na fotkách vypadaly úžasně. Jediné, co vyloženě odpovídá mému stylu, byly modré šaty a také černé společenské od Táni Kovaříkové. Protože miluju styl princeznovských šatiček. Uvědomila jsem si, že pokaždé, když si kupuju nějaké oblečení, sahám po podobných věcech. Mám ráda jednobarevné kousky, jen málokdy si koupím něco vzorovaného,“ dodala herečka, která by se okamžitě mohla živit jako modelka.

„Když mě čeká běžný den, chodím sportovně oblékaná, nejraději mám na sobě džíny nebo jiné kalhoty, tričko a tenisky. Ale miluju premiéry a různé společenské akce, ty si užívám. Mám takový rituál, že skoro před každou svou nebo manželovou premiérou jdu a koupím si nějaké nové šaty. Většinou koktejlky, aby byly vidět nohy, pohraju si s líčením, vyčešu si vlasy, prostě si dám na své vizáži záležet,“ uzavřela krásná Henrieta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám