Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snad každá žena ví, jak je vůně důležitá. Vůní můžeme udělat neuvěřitelný dojem na naše okolí. Vyberte si z naší superakční nabídky parfémů a kosmetiky a ukažte pomocí vůně, co ve vás je. Také můžete krásnou vůní potěšit své blízké. Správně zvolená vůně je základ!

Okouzlete orientální a elegantní dámskou vůní Calvin Klein Euphoria

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vystupte z davu s parfémem Calvin Klein Euphoria. Oslňte smyslnou, svěží a výraznou vůní orientu, která vás za pomoci tónů černé orchideje a květů lotosu doplněné esencemi exotického ovoce, smetanovými tóny a mahagonového dřeva dostane do dokonalé eufórie. Nejen při slavnostních příležitostech budete za sexy, nezávislou a sebevědomou ženu. Nyní je parfémovaná voda 100 ml v akci za úžasných 849 Kč, běžná cena 1980 Kč.

Máte suché barvené nebo zesvětlované vlasy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Suché barvené a zesvětlované vlasy často trpí krepatěním, roztřepenými konečky a nedostatkem lesku. Podpořte přírodní nadýchanost, hebkost i jemnost vašich vlasů pomocí zjemňujícího šampónu Kérastase Reflection Bain Chroma Riche, který používají i v luxusních kadeřnických salónech. Šamponová emulze dopřeje vašim vlasům hloubkovou péči, která jim dodá maximální lesk a pružnost. Nyní je v akci 250 ml za super cenu 429 Kč, běžná cena 559 Kč.

Mužnost, sebevědomí a elegance – taková je vůně Paco Rabanne 1 Million

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toaletní voda Paco Rabanne 1 Million plná mužské ctižádosti a úspěchů se stane vaší nepostradalnou součástí. Luxusní tóny růže, skořice a bílé kůže v muži podněcují důvtip, eleganci a šarm. Esence grapefruitu a červeného pomeranče jsou umocněny ostrými tóny, jež vzbuzují pocit harmonie a přepychu. Nyní můžete koupit toaletní vodu 100 ml za superakční cenu 1329 Kč, běžná cena 1869 Kč.

Originální set od Rimmel obsahuje vše pro správné nalíčení i odlíčení očí a rtů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To nejdůležitější pro zvýraznění ženské krásy pěkně pohromadě přináší dárkový set značky Rimmel. Díky skandálnímu kartáčku řasenky Scandaleyes získají vaše řasy to správné skandální natočení a maximální objem. Rty zvýrazníte pomocí jemného lesku, který udělá Vaše rty neodolatelnými. Set obsahuje černou řasenku Scandaleyes Volume Flash Mascara (12 ml), lesk na rty Vinyl Gloss (5 ml) a odličovač očního make-upu Gentle Eye Make-up Remover (125 ml). Využijte akční cenu 279 Kč, běžná cena 304 Kč.

Jemnost a elegance se snoubí ve vůni Lanvin Eclat D‘arpege

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenápadný jemný flakón v sobě skrývá jednu z velmi oblíbených ženských vůní - Lanvin Eclat D`arpege. Je to elegantní vůně pro všechny příležitosti, která vás zahalí do květinových a sladkých tónů. Nechte se okouzlit opojnou vůni šeříkových a broskvových květů, zeleného čaje a červené pivoňky doplněné podmanivým pižmem a svěžím citrónem. Podtrhněte svoji ženskost lákavou vůní a staňte se ženou, jejíž srdce je dobýváno mnohými muži. Aktuálně je parfemovaná voda 100 ml za neuvěřitelných 689 Kč, běžná cena 1731 Kč.

Další články

Načítám