Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě donedávna si Mariah Carey (53) a Nick Cannon hráli na spokojenou rodinku, ale jejich divadlo jim příliš dlouho nevydrželo. Slavný pár spěje k rozvodu a vnadná zpěvačka má už nejspíš za svého manžela náhradníka.

Mariah i Nick se ke svému soukromí odmítají vyjádřit, ale není žádným tajemstvím, že už několik měsíců žijí odděleně. Maminka tříletých dvojčat Monroe a Morrocana však samotou netrpí, protože jí v poslední době dělá stále častěji společnost režisér Brett Ratner. Když se Mariah zhroutilo manželství, byl to právě on, komu se přišla vyplakat na rameno. A tím jejich sbližování nejspíš neskončilo.

Ratner, který stojí za úspěšnými filmy Křižovatka smrti, Červený drak či X-Men: Poslední vzdor, má ke zpěvačce blízko dlouhodobě. V minulosti natočil videoklipy k jejím písním Heartbreaker a We Belong Togehther. Jejich vztah je ovšem stále intenzivnější. V prosinci strávil Ratner s Carey dovolenou v Aspenu a v červenci jej zpěvačka doprovodila na premiéru jeho nejnovějšího filmu Hercules.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám