Hlavní obsah
Článek

Když Lara Fabian na jaře roku 2012 poprvé navštívila Českou republiku, tak svým jedinečným projevem zcela nadchla české publikum, které její oduševnělý projev dosud znalo jen z nahrávek.

Podle našich informací kanadská diva s nejkrásnějším hlasem na světě na procházce po Karlově mostě sebrala kamínek a přála si, aby se ke svému vřelému publiku mohla brzy vrátit. A její přání a hlavně přání mnoha jejích posluchačů se letos na podzim splní.

Před dvěma roky Lara Fabian ve vyprodané Smetanově síni v půli koncertu odložila mikrofon a zcela suverénně naplnila Smetanovu síň svým nádherným hlasem, který žádnou podporu techniky nepotřebuje. Pouze dobrou akustiku. Letos nás čekají dva koncerty ve Foru Karlín.

Fabian beznadějně vyprodala svůj pražský koncert, a jelikož nechce své fanoušky zklamat, na svém podzimním evropském turné Le Secret přidává ještě jeden koncert v Praze. Na obou pražských koncertech by měly zaznít její největší hity, jako jsou Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again. Fanoušci se tedy mohou opět těšit na nádherný hlas, který otevírá srdce a potěší duši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám