Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bára Basiková (61) vychovává spolu s manželem Petrem Polákem synátora Theodora (5,5 roku). A zatímco by každý asi čekal, že právě Bára bude ve výchově za tu přísnou, je to prý naopak. „Theo to s holkama umí, mámu vždycky ukecá,“ směje se její muž.

O něm s Bárou se často diskutuje, že nemají zrovna ideální manželství. To Bára vyvrací. „Možná je lepší, když si lidé myslí, že to tak je, a přitom jsme v pohodě. Horší by bylo, kdyby se psalo, jak se milujeme, a ve skutečnosti to bylo jinak,“ řekla nám. Dvojici jsme potkali na nedávném Srdíčkovém dnu, a zatímco Bára zpívala, Petr se rozpovídal o výchově syna.

„Jsem přísný, ale spravedlivý a hodný, jak říká Theo. I Bára se snaží být přísná, ale kluk to od malička s ženskýma umí a vždycky ji ukecá. Má dvě sestry, tak umí zmáknout i tři holky najednou,“ směje se.

Největší boje u nich doma prý probíhají kvůli úklidu hraček. „Musí se mu to stokrát opakovat, ale stejně si to pak uklidí sám, když si večer, když jde na záchod, o nějakou tu hračku rozbije pusu. Takových pádů už jsme zažili,“ říká Polák. Syn se prý pořádně rozpovídal a umí ho často odrovnat tím, jaké dospělácké výrazy používá.

Theodor se od malička věnuje fotbalu. „Pradědeček Báry zakládal Slavii. Držíme proto barvy a myslím, že už teď se Sparta musí třást. Theodor Polák bude ve fotbale jednou velký pojem,“ dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám