Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská je v šestém měsíci těhotenství a nahoře má zatím jenom šest kilogramů. Jedinou oblastí, kde přibírá, je bříško. "Pravdou je, že zatím rostu jen v oblasti bříška, což mi vůbec nevadí," směje se Míša.

S přítelem, tenistou Lukášem Rosolem, se před dvěma týdny dozvěděli, že čekají chlapečka. A tak už pečlivě vybírají jméno. "Jmen máme pár oblíbených, nemáme žádné definitivní. Máme ještě tři měsíce čas. Teď jsem se doslechla moc hezké jméno Frederik, tak budu volat Lukášovi, co na něj říká," prozrazuje Míša, která má termín porodu v lednu a bude rodit v podolské porodnici u manžela zpěvačky Marty Jandové Mirka Vernera.

Zda to bude přirozeně, nebo císařským řezem, zatím neví. "Neřeším to, nechávám tomu volný průběh. Máme tři měsíce do porodu. Pokud bude vše v pořádku a chlapeček bude moct jít ven přirozeně, tak to tak necháme. Zatím nemám jednoznačnou volbu," dodala Ochotská na párty kosmetického institutu.

Moderátorka si nedávno o sobě přečetla velmi negativní zprávy, které o ní vypustila právnička Klára Slámová. O Rosolovi prohlásila, že je podpantoflák a o Ochotské, že za masáž zdarma udělá úplně vše. A prohlásila toho ještě daleko více.

"Nemám čas řešit, kdo co kdy jak řekl. Mám svých starostí dost a na tyhle věci už nemám kapacitu. Žiju si šťastný život s partnerem. Jestli to, že jsem spokojená, někoho irituje, je mi to líto, ale nebudu se tím vůbec zabývat. To si radši zajdu na dobrou zmrzlinu nebo jógu," dodala Ochotská.

Reklama

Další články

Načítám