Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Josef Rychtář (65) a Darina Nová (66) se o víkendu sešli a řešili, jak by spolu měli vycházet, když už bydlí pod jednou střechou. I když by někomu mohlo ze včerejší reportáže TopStaru vycházet, že se usmířili, exmanželka Rychtáře to vidí jinak. A teď už asi víme, proč. Na kameru totiž manžel Ivety Bartošové citlivě plakal, zatímco mimo ni prý padaly urážky nejhrubšího zrna!

„Častoval ji nejrůznějšími výrazy a hlavně tam vyprávěl, jak měl rád její rodiče, aby nakonec začal vyhrožovat, že odveze kamennou desku z jejich hrobu a vysype urny s jejich popelem. Taky se nechal slyšet, že si do domu bude vodit, koho chce, klidně i kurtizány,“ dozvěděli jsme se od svědků.

Bývalí manželé spolu kdysi uzavřeli dohodu, v níž stálo, že si do říčanské vily nesmí ani jeden přivést žádnou novou známost. Patrně k tomu došlo poté, co Darina načapala na služebně milenku Rychtáře Ivetu. A on si zase svou bývalku jistil, aby si nemohla najít nového muže.

Jestli se televiznímu štábu záběry výbuchu hněvu nestřízlivého vdovce podařilo natočit a odvysílá pokračování reportáže, to se uvidí snad za týden. V té první došlo k jeho plačtivé zpovědi. Nová se mu za ni vysmála s tím, že by měl dostat Oscara.

Reklama

Další články

Načítám