Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton (40) si nenechala ujít svatbu svého kamaráda Charlieho Gilkese, která se konala v italském městečku Monopoli.

Zatímco nedávno se Pippa ve společnosti objevila v usedlém modelu a nudném účesu, tentokrát jako šedá myška vypadat nechtěla a v doprovodu přítele Nica Jacksona vsadila na temperamentnější outfit.

Pippa prohrabala svůj bohatý šatník a nakonec sáhla po fialových šatech s výstřihem. Na bujaré veselici jí to v barevném modelu moc slušelo, a patřila tak k nejsledovanějším svatebním hostům. Ostře sledovaným hostem číslo jedna byl ale princ Harry (39), který si svatbu kamaráda a následnou párty nemohl nechat ujít.

Z britské královské rodiny už na svatbě nikdo jiný nebyl. Zatímco William plnil pracovní úkoly na oficiální návštěvě Malty, jeho žena a sestra Pippy Kate doma tiše trpěla pod návaly těhotenských nevolností, které měla už během prvního těhotenství. Veselé sestře, jež se mezitím výborně bavila, tak musela ve skrytu duše hodně závidět.

Líbí se vám Pippa v barevném modelu?
Ano, vypadá božsky
51,4 %
Je to trochu nuda, vypadá tuctově
39,2 %
Ne, tyhle šaty zvolila špatně
9,4 %
Celkem hlasovalo 13871 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám