Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I podzim přeje romantice! Nechte se od muže pozvat na horkou čokoládu, půjčte si teplý kabát a nechte si galantně zahřát studené ruce. A pak? Pak je to jen na vás – jakou strategii zvolíte?

Vrstvy oblečení vás neopravňují k oblékání ošklivého a sepraného spodního prádla!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prádlo o vás prozradí mnohem více, než si myslíte. A muži tyto zprávy mezi řádky umí velice dobře rozluštit. Především podprsenka by měla bezvadně padnout. Měla by být hezká na pohled a svým designem vystihovat osobnost své nositelky. Žena v nepřitažlivém a navíc nepadnoucím prádle vysílá zprávu: „Nezajímá mne, jak vypadám a o mužskou pozornost rozhodně nestojím.“ Nevysílejte ty špatné signály a sveďte muže svých snů!

Rozpalte ho do běla…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…v sexy černém prádle! Když mají muži označit nejsvůdnější barvu spodního prádla, vždy v jejich očích vítězí černá. Působí tajemně a proklatě sexy! Zvlášť v kombinaci s krajkovým vzhledem a plným dekoltem. O ten se postarají Push-Up vycpávky, které navíc vykouzlí pověstně vyrýsovaný dekolt. Push-Up podprsenka Mullein nesmí ve vaší podzimní výbavě rozhodně chybět!

Zahrajte si na ledovou královnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte hned odmítat pozvánky na schůzky a hrát si na nedostupnou. To, že není snadné si zasloužit vaši přízeň, můžete dát najevo i jinak. Saténově lesklá podprsenka s bílými detaily vás promění v okouzlující zimní královnu. Na pohled chladný vzhled bude krásně kontrastovat se svůdně tvarovaným dekoltem. Žhavá i chladná – muži z vás zešílí.

Nechte se na rukou nosit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Královská modř a zlatavé detaily – kombinace, která vždy náležela šlechticům. V elegantním prádle s touto neopakovatelnou barevnou kombinací se budete cítit i vypadat jako princezna. A o urozené ženy je třeba bojovat a poté je nosit na rukou. Přesvědčte se sama, co s vaším protějškem udělá luxusní double Push-Up podprsenka Dorothy. Vsadíme se, že vás ze svých rukou už nepustí!

Ukažte mu svou nevinnou stránku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži touží po ženách, které potřebují ochranu. A jako nevinná a křehká květinka budete vypadat v originální podprsence Anemone. Něžná kombinace krajky, kostkovaného a květinového vzoru ve vzdušných šedomodrých odstínech potěší váš smysl pro detail a rozdráždí mužskou fantazii. Push-Up efekt navíc vytvoří krásně plný dekolt. Necháte se svést?

Další články

Načítám