Hlavní obsah
Článek

Český Belmondo Martin Kraus se spustil s profesorkou matematiky, která mu později porodila syna. Naštěstí se to nestalo ve skutečnosti, ale pouze v seriálu.

Martin hraje ve Svatbách v Benátkách nemožného zubaře Davida, kterého v ordinaci překvapí jeho bývalá profesorka matematiky Dagmar Kloudová v podání Veroniky Gajerové. S tou měl kdysi milostný poměr, z něhož se narodil jeho utajovaný syn Honza.

Na toho sice platí alimenty, ale nikdy ho ve skutečnosti neviděl.  „To, že se student na maturitním večírku vyspí se svou profesorkou, není až tak neuvěřitelné. Mám pocit, že v životě se může stát úplně cokoliv, už mě moc věcí nepřekvapí. S Veronikou se při našich scénách smějeme a bereme je trochu s nadsázkou. Je dobře, že seriálu nechybí vtip, snažíme se i ty vyhrocenější scény hrát trochu humorně. Já díky tomuto zvratu hraju otce vůbec poprvé v životě. A je vtipné, že jsem hned otcem tak velkého kluka. Pokud se mezi námi rozvine nějaký vztah, asi budeme fungovat spíš jako dva kamarádi než jako otec a syn,“ rozpovídal se o své nové roli Kraus, který se ve skutečnosti brzy také stane tátou.

„Někteří diváci asi vědí, že na roli otce se už nějakou dobu připravuju i v životě, tak se to hezky sešlo,“ směje se herec.

„Dvojice Martin Kraus a Veronika Gajerová je nesmírně vtipná. Veronika Dagmar uchopila jako trochu školometskou, ale přesto roztomilou paní učitelku, která má chuť na zajíčka a ráda by vrátila minulost. A jakmile vycítí příležitost, hned se jí chytí. Tou svou nesympatií vlastně získává sympatie. Což je docela těžké vybalancovat, ale Veronika to zvládla perfektně,“ dodal režisér seriálu Ivo Macharáček.

Reklama

Další články

Načítám