Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) pozvala Super.cz do svého hotelového pokoje a spolu se svým stylistou Norbertem Szalaiem nám předvedla garderóbu, kterou si přivezla na pět dní na filmový festival do Karlových Varů. Z trezoru vytáhla i diamantové šperky, které nosí na akce.

Gábina se pochlubila šaty, které ještě nikdo nemůže mít. "Mám sebou róbu z butiku Bodega Venneta, kterou jsem měla na zahajovací párty. Také šaty od Táni Kovaříkové, které jsou až součástí kolekce na podzim a zimu," vysvětlila.

K šatům si přivezla i více než desítku kabelek a párů bot na vysokých podpatcích. "Měřím sto šedesát šest centimetrů, takže je to u mě nutnost," vysvětlila v apartmá hotelu Kolonáda. Z hotelového sejfu vytáhla i luxusní šperky. "Za deset let soužití s milionářem jich není zase tak moc," smála se narážce na manžela, podnikatele Josefa Koktu.

Partyšová byla v Karlových Varech pracovně. Moderovala několik společenských akcí a golfových turnajů. "Na ty jsem měla speciální golfové oblečení od Bognera. Tam mě překvapili. Začali i se společenskou řadou oblečení, takže od nich mám i jedny koktejlky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám