Hlavní obsah
Článek

Na to, že je malé Suri teprve pět let, stačila si už vysloužit řadu lichotivých titulů. Světovými médii je například nazývána jako nejkrásnější dítě Hollywoodu a magazín Glamour ji vyhlásil jako 21. nejlépe oblékanou ženou světa. Suri je velká parádnice, potrpí si nejen na pěkné oblečení, ale například její botník je v hodnotě neuvěřitelných dvou a půl miliónu korun. Paparazzi jsou jí i její mamince Katie Holmes (45) neustále v patách a sledují téměř každý jejich krok stejně jako tomu bylo ve čtvrtek, kdy obě pořádně zmokly a nebo v pátek, když Suri tentokrát bez maminky odcházela z hotelu v Miami.

Katie a Suri ve čtvrtek překvapil poblíž jejich rezidence v Miami pořádný liják, před kterým se již nestihly schovat. Malá Suri se nakonec před kapkami deště chránila jak jinak, než velice stylovým průhledným deštníkem.

Katie si nyní užívají několika vzácných dní ve společnosti svého manžela Toma Cruise (61) předtím, než naplno začnou promo akce spojené s jeho novým filmem „Don’t be afraid of the Dark.

O den později byla Suri spatřena, jak v doprovodu skupiny dětí a několika dospělých opouští jeden z luxusních hotelů v Miami překvapivě bez své maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám