Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přejídání a válení se u televize vyústilo v případě Britky Catherine Powell (37) v obrovskou nadváhu, která z pohledné ženy udělala těžkotonážní maminu, jejíž váha dosáhla 127 kilogramů.

Když začala mít Catherine zdravotní problémy včetně náběhu na infarkt, vážně se zamyslela nad svým životním stylem. Po čtyřech porodech vzdala boj s nadváhou a na přebytečná kila si jednoduše zvykla. Na změnu však není nikdy pozdě.

Catherine Powell se obešla bez drahých diet i zásahu do organismu a poradila si vlastními silami. „Kompletně jsem změnila svůj životní styl, to je jediná cesta k úspěchu,“ říká Britka, která je dnes o polovinu lehčí a váží 63 kilogramů.

S výrazně štíhlejší postavou se matce Matthewa (21), Jacoba (16), Tiffany (13) a Caitlin (10) vrátilo sebevědomí a obří oblečení mohla nahradit vypasovanějšími outfity, v nichž výrazně omládla. Catherine na svém vlastním úspěchu demonstruje, že nejlépe se dá zhubnout přirozenou cestou. Jedinou skutečnou investicí pro ni bylo 700 korun, za něž si pořídila použitý rotoped.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám