Hlavní obsah
Článek

Kateřina Winterová si úzkostlivě chrání soukromí. O jejích dětech se prakticky nic neví, snad jen to, že jsou dvě, jsou to kluci a jeden z nich už chodí do školy.

Když tedy vyrazila herečka na otevření multifunkčního salonu krásy s holistickým přístupem v doprovodu svých synů, bránila je před fotografy vlastním tělem. Kateřina nechtěla prozradit jména svých roztomilých capartů, jinak ale o své rodině mluvila poměrně otevřeně. Bylo pro nás překvapením zjistit, že Winterová rozhodně není typickou hospodyňkou, i když s kamarádkou Lindou Rybovou v pořadu Herbář připravovaly nejrůznější léčivé dobroty.

„Není žádným tajemstvím, že jsem nikdy nebyla super kuchařka,“ se smíchem se přiznala Winterová, které ale pořad na České televizi přece jen otevřel obzory. „Tento přístup jsem měla vždycky. Jen se mi prohloubily znalosti a možná jsem se naučila právě víc vařit."

A oceňují její synové, že jejich maminka vaří víc a zdravě za použití bylinek? „To asi jo, ale na babičku určitě nemám,“ směje se Katka.

Stálá členka činohry Národního divadla v Praze a zpěvačka skupiny Ecstasy of Saint Theresa byliny pouze nekonzumuje, ale také se jimi zkrášluje. Díky tomu jí například extrémně rychle rostou vlasy. V bio salonu na pražských Vinohradech, kde se dbá na obecně prospěšný a udržitelný přístup k naší zemi, jí proto nedávno ustřihli vlasy o dvacet centimetrů, ale přesto se stále pyšní dlouhou hustou hřívou. „Vlasy mi rostou rychle, protože už několik let používám přírodní šampony. Někdy si je i sama vyrábím. Je to sice hezká zábava, ale je to časově náročný a moc dlouho to nevydrží,“ krčí rameny éterická herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám