Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová topmodelka Linda Vojtová (38) organizuje v Praze koncert. 18. listopadu pořádá koncert pro svého dědečka, legendárního hudebního skladatele Vadima Petrova. Ve Smetanově síni Obecního domu zazní výběr z jeho nejlepších děl.

„My jsme se s mámou rozhodly, že natočíme v Rudolfinu nové CD s dědovou muzikou, s jejímž výběrem nám rád pomohl a vše proběhlo přesně podle představ. Na koncert bych chtěla pozvat všechny milovníky hudby, ale i filmů a pohádek, protože dědovu hudbu zná každý z vás, jen o tom, že ji napsal děda, prozatím možná nevíte,“ uvedla topmodelka Linda Vojtová a rovněž prozradila, že jmenované cédéčko se na koncertě za přítomnosti Vadima Petrova pokřtí.

Světová topmodelka na koncertě samozřejmě nebude chybět. Pokud se chcete setkat s jednou z nejkrásnějších a nejúspěšnějších žen světa, stačí si koupit na koncert lístek. Petrov je autorem hudby také k nejznámějším českým filmům a pohádkám jako třeba k legendárním Krkonošským pohádkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám