Hlavní obsah
Článek

Celeste Buckingham (28) přichází se zbrusu novým singlem. Tentokrát však jde o novinku ve zcela jiném slova smyslu než u všech Celestiných dosavadních písní. Skladbu One More Time totiž úspěšná zpěvačka napsala speciálně pro svou začínající mladou kolegyni Veroniku Stýblovou, finalistku poslední série Česko Slovenské SuperStar. Veroniku si doslova a do písmene vzala pod svá ochranná křídla a prozradila, že pod jejím dohledem nevznikl pouze tento jediný song, ale pravděpodobně vznikne i celé album.

„Veroniku jsem zaregistrovala díky jejímu  účinkování v Superstar. Svým silným hlasem a pěveckým talentem si okamžitě získala mou pozornost. Ukázala opravdu velký potenciál,“ prozrazuje bývalá porotkyně X Factoru Celeste.

„Skladbu One More Time jsem napsala tak, aby se co nejvíce hodila Veronice. Chtěla jsem, aby v ní mohla ukázat co nejvíce. Je velmi talentovaná a má velký hlas, tak jsem se snažila napsat písničku, která se jí nejvíce hodí,“ říká autorka o skladbě ušité Veronice na míru. „Chvíli mi zabralo, než jsem se s písní ztotožnila, ale myslím, že Celeste to už lépe vystihnout nemohla. Téma je opravdu smutné, ale líbí se mi velmi silná energie, vycházející z této skladby,“ vypráví Veronika z pozice interpretky.

Jelikož obě dámy žijí a pracují na rozdílných kontinentech, vznik skladby vůbec nebyl jednoduchý. „Hudební stránka písně vznikala v Nashvillu, tu jsme následně poslali Veronice do Evropy, aby mohla zpěv nahrát ve studiu v Bratislavě. Nakonec ji poslala na finální úpravy zpět do Nashvillu,“ popisuje Celeste celý pracovní proces, který musel proběhnout na dálku. Důvodem bylo, že skladbu tvořily v době, kdy byla Celeste velmi zaneprázdněná kvůli X Factoru a dalším projektům.

Reklama

Další články

Načítám