Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večírek, kde se potkali českoslovenští miliardáři a mnohé celebrity, měl zůstat utajen. Super.cz ale získal fotografie z párty, které možná neměl nikdy nikdo vidět. Sešla se tady partička lobbistů, bývalých diplomatů, šéfů firem a doplňovaly je krásky z Čech i Slovenska. Největší ohlas jako obvykle měla Andrea Verešová (43), která se promenádovala v noční košilce.

Francouzské šampaňské teklo proudem, pro hladovce byly připraveny delikatesy z dílny šéfkuchaře Zdeňka Polreicha. Na přísně utajované akci se potkalo hned několik miliardářů, mimo jiné partner

společnosti J&T Dušan Palcr a první muž společnosti Tatry Mountain Resorts Igor Rattaj, který se angažuje v odkupu ski areálu Špindlerův mlýn.

Palcr s Rattajem poměrně dlouho diskutovali u baru. Posléze se k nim přidal i manžel Andrey Verešové Daniel Volopich, ten je členem Výkonného výboru Svazu Lyžařů ČR a se Špindlerovým Mlýnem toho má hodně společného.

Atmosféru dokreslila modní přehlídka spodního prádla a společenských šatů návrhářky Natali

Ruden, jejíž hvězdou byla Andrea Verešová. Dále předváděly Hana Mašlíková, Denisa Domanská, Jana Doleželová nebo Zuzana Rosáková. Krásky doplnila ještě moderátorka Nikol Moravcová, slovenská modelka Denisa Mendrejová či herečka Marta Ondráčková. O zábavu miliardářů se staral i herec Miroslav Donutil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám