Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge Kate ví, jak se zalíbit Kanaďanům. Během dalšího dne cesty s jejím manželem Williamem oprášila bílé šaty nad kolena, které měla již na oficiálních snímcích z jejich zásnub. Tentokrát je však doplnila o červené lodičky a stejnobarevný klobouček s květinovou aplikací javorových listů, které symbolizují kanadskou vlajku a na šaty ještě připnula brož, jak jinak, než ve tvaru javorového listu.

Sympatická vévodkyně tak opět dokázala, že nemusí hýřit pokaždé novými a nákladnými róbami světových návrhářů, ale že klidně využije decentní sněhobílé šaty britské značky Reiss v přepočtu za čtyři tisíce, které se jí již minimálně jednou osvědčily.

Klobouček a brož s javorovými listy Kate vybrala také symbolicky na kanadský národní svátek Den Kanady. Brož dokonce měla na tu samou příležitost připnutou během návštěvy této země i královna Alžběta I. v roce 1951.

Vévodu a vévodkyni přišly v pátek v Ottawě přivítat desítky tisíc lidí, někteří na jejich počest dokonce připravili transparenty či měli tváře pomalované britskou vlajkou. Takové šílenství kolem královské rodiny se nepamatuje od dob princezny Diany. Okouzlující Kate má tak úspěšně nakročeno na to, aby se stala podobně oblíbenou jako tragicky zesnulá maminka jejího chotě.

Reklama

Další články

Načítám