Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sympaťák Jan Zika, moderátor České televize, který často diváky nezaměnitelným svěžím způsobem provázel zpravodajstvím nejen ranního vysílání čtyřiadvacítky, se oženil! Ve Spojených státech si po dvanácti letech partnerství vzal svého přítele Dextera. Kvůli tomu dostal dokonce speciální snoubenecké vízum.

„Všechno proběhlo výborně. S Dexterem jsem už dvanáct let. Na radnici nám cizí lidi, a navíc Newyorčani, kteří nejsou zrovna vyhlášení svou vřelostí, spontánně tleskali, což mě fakt potěšilo. V New Yorku umožňují plnohodnotné svatby lidí stejného pohlaví a zároveň celé Spojené státy jdou s dobou, a jsou tak lepším místem pro život než dřív,“ napsal Super.cz Jan Zika, který nedávno s novinařinou sekl.

„V České republice jsem sice spojován s médii a televizí na obraze, což je pro mě hobby, ale baví mě i organizační záležitosti okolo médií. Už v minulosti jsem se tomu věnoval, spolupracoval jsem s velkými nadnárodními dodavateli pro média,“ dodává Zika, který má doktorát z ekonomie, ale šilhá i po trhu dovozu Američanů do Čech za plastickými operacemi, které jsou u nás o dost levnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám