Hlavní obsah
Článek

Konec prázdnin nebyl pro Petra Vágnera (46) zrovna nejšťastnější. Během dovolenkové pánské jízdy na řeckém ostrově Kréta měl herec a moderátor nehodu na motorce.

„Nejezdil jsem na motorce poprvé, ale stalo se. V zatáčce mi to uklouzlo na písku a přeletěl jsem přes řídítka. Mám pocit, že jsem byl i v bezvědomí," popisuje dramatický zážitek Vágner. Krasavec měl nejspíš víc štěstí než rozumu, neboť po nehodě byla jeho přilba úplně na maděru. Kdyby ji neměl, nemusel už být mezi námi. Vágnera ošetřili místní lékaři. Vzhledem k tomu, že na rentgenu neobjevili nic zlomeného, tak ho poslali domů.

Po návratu do Čech Petr fungoval bez omezení, dokonce hrál golf a dál trénoval běh a točil VIP zprávy. „Měl jsem bolesti a můj doktor mi doporučil, že do deseti dnů si musím nechat rameno operovat. Zjistilo se, že mám přetržené vazy."

Vágner se vložil do rukou primáře Vladislava Hospodára, který se stará například o Nikol Sudovou, Jaromíra Jágra a Tomáše Rosického, a ošetřoval třeba i Kiefera Sutherlanda během jeho pražského pobytu.

Předevčírem Vágnerovi odstranili svorky po operaci a do šesti týdnů mu z těla vyndají i titanové výztuhy.

Nehodu považuje moderátor jako zdvižený prst osudu a znamení, že by měl ve svém divokém životním tempu zpomalit. „S trenérem Muay thai Markem Lomčákem jsem chtěl mít zápas v ringu. Teď jsem od života dostal ale úplně jiné K.O., takže to asi přehodnotím. Možná to bylo znamení, abych se uklidnil," říká smířeně Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám