Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Davy filmových fanoušků se vykašlaly na kino, když v Karlových Varech vypukl tradiční hudební Energy festival. Závěr večera patřil kapelám Olympic, Kryštof a MIG 21. Nejvíce šokoval zpěvák Richard Krajčo (46). Na to, že si nechává růst vlasy si už posluchači zvykli. Teď ale hřívu obohatil několika prameny dredů. Na pódiu poskakoval a dredy se mu na zádech mrskaly jako hadí ocásky.

Zima a mrholení publikum neodradily. Diváci si navlékli pláštěnky, které se fasovaly u vchodu Poštovního dvora a trpělivě se mačkali pod pódiem. "Zahrajeme písničky nové, z devadesátých let, z osmdesátek, také nějaké z let sedmdesátých a přidáme i ty ze šedesátých," slíbil Petr Janda z Olympiku. "Jsme nejstarší kapela, která se ještě udrží na nohou," žertoval.

Největší hity předvedli i chlapsi ze skupiny Kryštof. Vše završil Jiří Macháček s MIG 21. Připojil se k nim i prezident festivalu Jiří Bartoška, který je občasným hostem při refrénu songu, kde se zpívá o malotraktoru. Jiří Macháček na festivalu 6. července tradičně slaví narozeniny. Loni naskákal s celou partičkou nad ránem do říčky Teplé. Uvidí se, zda se letos změní počasí a podobnou rošťárnu bude moci zopakovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám