Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledního půl roku byl partner Zdenky Studenkové zavřený ve studiu, kde připravoval album Hlasy 2 se zpěvákem Richardem Müllerem (62). Zejména v letních měsících pracoval Branislav Kostka na osmi akustických verzích slovenské hudební legendy tak intenzivně, že mu nezbýval ani čas na jeho krásnou partnerku.

„Častokrát se moje pracovní vytíženost snoubí s tou její a v době sezony to nebývá problém, ale když byly prázdniny a v srpnu jsme měli ve studiu obrovský záhul, tak jsem jí pochopitelně chyběl," přiznal se známý slovenský dirigent a kapelník skupiny Fragile.

Nestárnoucí slovenská herečka ale přes léto neseděla v koutě a bavila se. Jak dobře víme, tak bez partnera navštívila soutěž Muž roku v Náchodě nebo vyrazila s přítelkyní do zahraničí. „Byla s kamarádkou na jedné dovolené," upřesnil Kostka, který dále zpytoval svědomí. „Budu jí to muset vynahradit. Máme plány, že po turné vyrazíme na dovolenou," nechal se slyšet partner slavné slovenské herečky, který prozradil, že jejich kroky povedou s největší pravděpodobností opět na Floridu, kde má dvojice přátele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám