Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ženy obvykle mění sestřih a barvu vlasů, když se něco děje i s jejich vztahy. Buďto po rozchodu, anebo společně s novou láskou. A v případě dříve brunetky a nyní blondýnky Moniky Bagárové (29) to není jinak.

"Na novou barvu vlasů si sama teprve zvykám. Ale myslím, že to není blond, jen hodně světle hnědá," myslí si Monika. "Také to s sebou nese úplně jiné líčení. Nikdy jsem třeba nenosila oranžovou rtěnku, a teď to vypadá fajn a baví mě to," rozpovídala se na slavnostní párty francouzské kosmetiky.

Když jsme ale přišli s tím, že má nového přítele, protože to velmi dobře víme od zdroje, který máme v jejím domovském Brně, už tak povídavá nebyla. "Nového přítele mám, ale víc k tomu neřeknu. Jednou už jsem měla vztah, který se rozebíral v médiích, nepřineslo to nic dobrého a byl to možná i jeden z důvodů, proč skončil. Takže ráda přiznám, že přítele mám, nejsem single, a to je důležité," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám