Hlavní obsah
Článek

Tak takový výstřih herečka Jitka Čvančarová (46) ještě neměla. Ze všech dam na otevření luxusního kosmetického institutu na sebe poutala největší pozornost, a nejen díky tomu, že akci moderovala. "Odlétám do Bhútánu, kde budu chodit mnohem zahalenější, tak jsem si to tady užila," smála se Jitka.

Ne že by musela v Asii chodit v burce, ale zahalit se bude muset kvůli počasí. "Je to buddhistická země, království štěstí, ale bude tam zima. Budeme se pohybovat ve velmi vysokých nadmořských výškách mezi třemi až čtyřmi tisíci metry," vysvětlila Jitka, která do exotické země, která cizince moc nevítá, míří s dětským fondem UNICEF, jehož je patronkou.

"Přiznám se, že z toho mám docela strach a s cestou jsem dlouho váhala. Od doby, kdy se mi narodila dcera, vnímám podobné cesty a mise mnohem silněji. Cítím mnohem větší zodpovědnost i k sobě samé," svěřila Čvančarová. "Také to bude poprvé, kdy dceru opustím na tak dlouhou dobu. Jsme na sebe hodně napojené, ona to bude možná snášet lépe než já," míní.

"Navíc to bude velmi emocionálně vypjatá záležitost. Jedeme navštívit sirotky, o které se UNICEF stará, bude to točit i Česká televize a jsem ráda, že mým prostřednictvím budou moct lidé vidět, jak UNICEF pracuje v terénu. Ale jak říkám, týdenní program bude velmi náročný, je naplánován do poslední minuty, vstává se ráno v šest a končí se pozdě v noci," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám