Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že má Ben Cristovao (36) rád extrémní zážitky, je dobře známo. Není to tak dávno, co prezentoval videoklip, kde si nechává v Thajsku sešít ruku po pádu ze skútru.

Teď koluje na internetu tohle video. Zpěvák se před několika dny dobrovolně natočil během vloupání do stále uzavřeného pražského tunelu Blanka. O tom, zda jde opravdu o něj, není podle videa pochyb. Toto místo je samozřejmě stráženo a nepovolaná noha se sem nesmí dostat. Přesto se tak stalo.

Proč se celé akce zúčastnil? Nudí se a už neví, co by pro samou slávu prováděl? My jsme se snažili na tyto otázky dostat odpověď a zjistili jsme, že se Ben pustil do této nebezpečné hry za hranicí zákona kvůli tomu, aby připravil videomateriál pro pozvánku na svůj pražský koncert, který se odehraje začátkem listopadu v klubu Roxy. „Takhle jsme si s kámošema z dětství udělali ne úplně legální prohlídku. Super zážitek a můžu potvrdit, že náš vytunelovaný tunel Blanka je aspoň hezky postaven," otevřeně se přiznal k vloupání prostřednictvím profilu na sociální síti Ben Cristovao.

Reklama

Další články

Načítám