Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Monkey Business je velmi excentrická. Tentokrát ovšem nepřekvapil její lídr Matěj Ruppert, ale klávesista Ondřej Brousek (43). Skupina vystupovala na koncertě v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na pódium se pánové přihnali v kostýmech, v nichž připomínali obrovské opeřence. Brousek ale brzy za klávesami vrchní díl odložil.

Publikum nevěřícně zíralo na muzikantovu figuru. "Ten má snad větší prsa než jeho exmanželka Adéla Gondíková (50)," zazněly v davu poznámky na jeho konto. Pravdou je, že Adéla je velmi štíhlounká a neoplývá přebujelými vnadami. Ondřej je v této oblasti obdařen více. A zaujal i tím, že je hodně zarostlý. Není tedy divu, že si na rozdíl od kolegů z kapely odložil ptačí halenu. Na hrudníku má takovou srst, že by snad v zimě ani nemusel pod lyžařskou bundu nosit svetr.

Monkey Business předvedli jako obvykle skvělou šou a jako jedna z mála kapel nemířili dál. Super.cz zjistil, že přebývají nedaleko lázeňského města ve wellnes resortu Balneo v Březové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám