Hlavní obsah
Článek

Některým by se to mohlo zdát, jako by to bylo včera: Spolu s Petrem Kotvaldem vzpomínal před třiceti lety v již nesmrtelném hitu na lásky ze školičky Majdalenku, Apolenku s Veronikou a u tehdejší ženské části publika slavil obrovský úspěch. Standa Hložek v úterý oslavil šedesátku. Moravák tělem i duší, který by za víno zaprodal duši, při oslavách obráží jednu hospodu za druhou. Poznali byste v něm ještě mládence, po němž holky šílely?

„Přeju si hlavně to, aby všechno bylo na pohodu. Člověk musí být pozitivně naladěn, aby to všechno překonal, protože těch stresů je na světě hodně. Už jeden večer jsem slavil, byli jsme dokonce ve třech hospodách. Pár dnů mě oslavy ještě čekají,“ řekl Super.cz Hložek.

Chystá také oslavy v rodném městě Hulíně v letním kině s Petrou Janů a dalšími kolegy, koncem října má v Hybernii koncert s Jiřinou Bohdalovou nebo Hankou Zagorovou.

A jaký je rozdíl mezi Standou Hložkem dnes a před třiceti lety? „Už jsem moudřejší, mám víc zkušeností, asi bych spoustu věcí neudělal. Ale blbiny dělám dodnes a člověk nesmí ničeho litovat,“ dodal zpěvák na Srdíčkovém dni nadace Život dětem, na kterém bez nároku na honorář zazpíval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám