Hlavní obsah
Článek

Jsou to teprve tři měsíce, co Richardu Müllerovi (62) zemřela ve třiaosmdesáti letech jeho milovaná maminka Eliška, člověk, kterého miloval nejvíc ze všech lidí na světě. Zpěvákova maminka sice odešla v osmdesáti třech letech a její smrt se mohla očekávat, Müllera ale její skon velmi zasáhl.

Na včerejším křtu jeho trojalba Hlasy 2 pořádaném v Bratislavě jsme se dozvěděli, že mu v tomto období pomohly dvě věci, práce a jeho dvouapůlletý syn Markus. Sdělila nám to zpěvákova životní partnerka Vanda. Úspěšná manažerka česko-slovenské pobočky internetové firmy sama přišla o své rodiče a z vlastní zkušenosti ví, že nejlepším lékem na smutek je práce.

„Práce mu hodně pomohla. To, že musíte vstát a plnit povinnosti, je dobře, protože se nemusíte zaobírat tím smutným problémem. Richard hned po týdnu měl velký koncert v amfiteátru. Publikum bylo fantastické a on jim za to děkoval," sdělila.

Radost do života slovenské hudební legendě dodalo i nejmladší dítě. „Myslím si, že hodně Richardovi pomohl Markus. Richardova maminka Eliška si Markuse prý vymodlila, měla ho strašně ráda. Když bylo nejhůř, tak mu hodně pomohlo, když byl Markus nablízku. Richard s ním šel hrát fotbal, namísto toho, aby smutnil," nechala se slyšet Vanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám