Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když nedávno prasklo, že si vdovec po Ivetě Bartošové Josef Rychtář (65) bezostyšně řekl o dvacet tisíc korun za to, že půl hodiny v televizi mluvil o své mrtvé ženě, národ to pobouřilo. Vydělávat na tom, že je někdo známý jen kvůli své zesnulé družce, mu připadalo nemístné. Do stejné kategorie se nyní zařadila i jeho nová kamarádka Vlaďka Šuleková. Expřítelkyně Zdeňka Macury (49) si řekla o pět tisíc za to, že pohovoří o týraných ženách!

„Zvali jsme ji, aby pohovořila na téma týraných žen. Řekla si ale za povídání na takhle citlivé téma o pět tisíc korun, což jsme jí odmítli dát. Několikrát pak volala do rádia, jestli to platí, než konečně pochopila, že nic nedostane. Místo ní jsme si raději pozvali Zdeňka Macuru, který žádný honorář nepožadoval,“ řekl Super.cz moderátor SeeJay rádia Lukáš Rejmon.

„Ptala jsem se, jestli je to placené,“ potvrdila nám Šuleková s tím, že čekala aspoň takzvaný cesťák (náklady na dopravu), pak se však hovor přerušil. „Nepřerušil, já hovor ukončil, protože mě rozčílilo, že si za takovou věc říká o peníze. A slova o pěti tisících korunách padla,“ dušuje se moderátor.

Vlaďku jsme už jednou nachytali při lži, když nám tvrdila, že v den odchodu od Macury nevolala Rychtářovi a neprosila ho o pomoc. Pak se na veřejnosti objevily nahrávky, které ji usvědčily. Nemluví pravdu i tentokrát?

Reklama

Další články

Načítám